Hooi
Door: manonvandertogt
Blijf op de hoogte en volg Manon
29 Juni 2011 | Nederland, Oegstgeest
Na maanden wachten is het bijna zover. Over 2 dagen ga ik op stage naar Oman. Wat ik daar ga doen en wat ik kan verwachten is allemaal nog erg onduidelijk, dus ik laat me maar verrassen. Het enige wat ik weet is dat ik op klinische stage ga op de afdeling Family Medicine en dat ik logeer in een eigen kamer op de universiteits campus. Dat is dus niet zo veel en iedereen snapt dus wel dat de zenuwen toe beginnen te slaan deze laatste paar dagen.
Vandaag heb ik bericht gehad uit Oman dat mijn visum eindelijk klaar is. Dat is wel gelijk een hele last die van mijn schouders valt, want anders had ik die nog even daar op het vliegveld moeten regelen. Vandaag ben ik ook begonnen met mijn koffer in pakken. Iedereen die wel eens met mij op vakantie is geweest weet dat ik vreselijk ben met inpakken en dat ik al over de 20 kilo heen ga als ik 10 dagen weg ga. Ik voorzie dus enkele problemen nu ik 4 weken weg ga. Gelukkig mag ik van mama de familie koffer meenemen die zo groot is dat als ik mijzelf een beetje opvouw, ik er zelf in pas. Dat moet dus goed komen, zou ik zeggen. Morgen pak ik mijn laatste spullen in Oegstgeest, ga ik mijn laatste vaccinaties halen en dan ben ik helemaal klaar om te gaan.
Als het goed is heb ik op de campus internet en ik zal dus proberen om jullie een beetje op de hoogte te houden van al mijn avonturen daar. Als je mij wilt volgen kan je dat aangeven aan de linkerkant :) Laat vooral een reactie achter, dan blijf ik ook een beetje op de hoogte wat in Nederland gebeurd ;)
Groetjes Manon
30 Juni 2011 - 05:19
Robyn:
Ik ga je missen! -
30 Juni 2011 - 07:32
Tabitha:
Supervet! Ik ga je volgen :)
Maak er een topreis van!
LIefs, Tabitha -
30 Juni 2011 - 10:45
Jessika:
Heee Manon, Een hele goeie reis en natuurlijk heel veel plezier in Oman! Het wordt vast helemaal geweldig!
Ik ben benieuwd naar al je verhalen:)
Xx -
01 Juli 2011 - 09:24
Lianda:
Heel veel plezier! Geniet ervan! :) Tot over een maandje!!! Ga je missen.
Liefs! -
01 Juli 2011 - 18:15
De Zoutendijkjes:
Hoi Manon,
Als je dit leest, ben je er al! We zijn erg benieuwd naar je belevenissen dus we gaan je zeker volgen.
Succes! kusjes van ons.